Viktig information om coronaviruset
Vi har de rätta tillbehören till just din Ford. Alla tillbehör är specialanpassade.

Tillbehör

Vi har ett brett sortiment av tillbehör, allt för att du ska kunna anpassa din Ford efter just dig och dina behov. I Fords tillbehörskatalog har vi samlat alla tillbehör som passar din bil för att du lätt ska hitta vad du söker. Vi har allt från praktiska lastlösningar till snygga stylingpaket, smart navigationsutrustning och sportiga aluminiumfälgar. Samtliga produkter är noga utvalda för att leva upp till Fords höga kvalitetskrav samt maximal säkerhet och prestanda. Klicka här för att komma till Fords tillbehörskatalog.

Ford Lifestyle Collection

Ford Lifestyle Collection, kallas Ford kollektion med merchandiseprodukter.  Om du vill ha det lilla extra när det gäller Ford har du hamnat helt rätt. Ford Lifestyle Collection har ett brett utbud av noga utvalda produkter – allt från kläder och väskor till leksaker och unika modellbilar. Produkterna håller hög kvalitet och har modern och tilltalande design. Besök Ford Lifestyles hemsida för att se hela sortimentet.

Utvalda tillbehör


 • Aluminiumfälgar

  Ändra utseendet på din Ford med vårt utbud av fälgar. Sportigt, målmedvetet eller elegant – vad du än väljer kan du lita på att de har tillverkats enligt högsta standard och av de finaste materialen. Dessutom har de utsatts för långtidstester för att vi ska vara säkra på att du håller dig säker på vägen. Och eftersom varje fälg röntgas för att kontrollera att det inte finns några defekter, kan du vara säker på att våra aluminiumfälgar är lika bra som de ser ut.


 • Bagagerumsmattor

  Våra bagagerumsmattor är skräddarsydda för att passa din Ford. De är gjorda för krävande användning, de håller bagageutrymmet rent och torrt och skyddar golvet och inredningen.


 • Dragkrok

  Våra dragkrokar är testade och utformade för att uppfylla alla lagkrav och våra egna stränga krav. Omfattande tester ger dig tryggheten att dragkroken till fullo motsvarar bilens säkerhet och kommer att hålla lika länge som din bil. Fords infällbara dragkrok kan lätt döljas under bilens stötfångare så att du inte behöver ge avkall på styling och utseendet på bilen.


 • Parkeringssensorer

  Med våra parkeringssensorer blir fickparkering och parkering i trånga utrymmen en enkel match. Ljudsignaler hjälper dig så att du inte backar eller kör in saker. Finns för fram och bak eller bara bak samt som del i tillvalet Backkamera. Vårt kit passar nästan alla modeller, även bilar med dragkrok.


 • Takräcke och takbox

  Fords takräcken är nyckeln till att montera utrustning på taket. De är lätta att montera och låsbara för säkerhetens skull och kan kompletteras med olika lasttillbehör. Vi erbjuder ett brett utbud av tillbehör för att lasta på taket frånThule ®. Bland annat takboxar, skidhållare, cykelhållare som enkelt och säkert monteras på din Ford.Aktuella erbjudanden

Visa alla de senaste erbjudanden från Bilfocus i Dalarna

Aktuella nyheter

Se alla de senaste nyheterna från Bilfocus i Dalarna