Ford Transit Center

Ford Transit Center

Det är en stor investering att köpa ett nyttofordon, så det är viktigt att man väljer rätt.

Och det är här som Ford Transit Center kommer in i bilden, för vi tillhandahåller all den experthjälp och rådgivning som du behöver för att fatta rätt beslut. Våra experter kan stå till tjänst med all information du behöver om bilarna i Fords utbud med allt från maximal nyttolast till rätt takhöjd, lastkapacitet och bränsleeffektivitet - oavsett om det handlar om en Ford Transit Chassi eller en Ford Ranger pick-up.

Ford Transit Center är till för att hjälpa dig hitta rätt fordon och sedan se till att de alltid är i gott skick med så få driftsstopp som möjligt så länge du äger bilarna.

Vad kan du förvänta dig av ett Ford Transit Center?
Oavsett om du bara har en enda skåpbil eller en hel flotta, kan du lita på att Ford Transit Center hjälper dig att få ut det bästa av dina fordon, till stöd för din verksamhet. Ford Transit Center har specialutbildade försäljningsexperter och mekaniker samt har de senaste fordonen på plats för dig att prova. Vi har all den utrustning som krävs för att göra service och underhåll på Fords nyttofordon, så att du kan få tillgång till snabb, problemfri service när du behöver det - inte bara på "kontorstid".

Aktuella erbjudanden

Visa alla de senaste erbjudanden från Bilfocus i Dalarna

Aktuella nyheter

Se alla de senaste nyheterna från Bilfocus i Dalarna